BRDO, BRDNIKOVA ULICA - Prodaja, Stanovanje 4-sobno

Podatki o nepremičnini

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 129.95 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

zgrajeno leta: 2021

Nadstropje P/1

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik

Naselje: Brdo

EI: EI: Izračun ni mogoč


Cena: 475.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
129,95 m², 4-sobno, zgrajeno l. 2021, 41 m² zemljišča, P/1 nad., atrij, novogradnja, nadstandardno, svetlo stanovanje, terasa, dve parkirni mesti, shramba v kleti, bližina AC priključka, prodamo. Cena: 475.000,00 EUR

Dodaten opis

Prodamo nadstandardno stanovanje v večstanovanjskem objektu BRDO 2 z osmimi stanovanji, v Ljubljani, Brdnikova ulica - STANOVANJE A

Večstanovanjski vila blok z osmimi stanovanji se nahaja na Brdnikovi ulici, obsegal bo delno podkleteno garažo, dve zunanji parkirni mesti za obiskovalce in skupne prostore (kolesarnico, prostor za smeti). V objektu bo 8 nadstandardnih stanovanj.

Stanovanje je v fazi gradnje. Možnost vselitve bo v marcu 2021.

Skupna prodajna površina stanovanja meri 155,05 m², od tega meri neto stanovanjska površina 103,72 m², shramba v kleti meri 13,92 m², terasa 11,61 m² in dve parkirni mesti, ki se nahajata v garaži pod objektom, skupaj merita 25,80 m².

Stanovanju pripada tudi atrij v velikosti 41 m².

Stanovanje bo prostorno, 4 sobno, opremljeno s kvalitetno opremo višjega cenovnega razreda (keramika in parket I. kategorije, ALU trislojna okna, notranja vrata svetle višine 230 cm...). Za ogrevanje je predviden plinski stenski kondenzacijski kotel s sistemom talnega ogrevanja in dodanimi radiatorji v kopalnicah, za hlajenje dnevne sobe in spalnice pa je predviden split sistem. Stanovanje se bo prezračevalo z decentralnimi prezračevalnimi napravami, ki bodo vgrajene v zunanje stene prostorov stanovanja. 

Stanovanje bo obsegalo: hodnik, spalnico iz katere bo vhod v kopalnico (kad), dve sobi, kopalnico s tušem in utility-jem, prostoren dnevno-bivalni del s kuhinjo in jedilnico ter večjo teraso ter atrij.

Stanovanje je orientirano na JV. Nahaja se v pritličju.

V stavbi bo dvigalo.

V bližini je vsa infrastruktura: trgovina, vrtec, banka, pošta, AC priključek, avtobusna postaja. Večstanovanjski blok se nahaja v bližini narave in lepih sprehajalnih poti, le nekaj minut hoje do vznožja priljubljenega Rožnika in živalskega vrta.

Nudimo pomoč pri urejanju kredita.

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA.


Kontakt

Prodajalec: Premium nepremičnine d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 245, 1000 Ljubljana
GSM: 070/222-110
Email: info@premium-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje