O podjetju

Premium Nepremičnine  se ukvarja s posredovanjem pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu nepremičnin. Smo mlado podjetje vendar združujemo ekipo strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na nepremičninskem področju. Za vas izpeljemo nepremičninski posel od začetka do konca.

S profesionalnim pristopom in predanostjo celotne ekipe najhitreje najdemo ustrezno rešitev za vašo nepremičnino.

Zaupate nam lahko prodajo novogradenj, stanovanj, stanovanjskih hiš in poslovnih prostorov. Specializirani smo tudi za prodajo večjih investicijskih projektov, kjer vam poiščemo primerne partnerje tako v Sloveniji kot v tujini. Vsem našim strankam zagotavljamo varno in transparentno izpeljavo posameznega nepremičninskega posla.

 

BORUT BOŽIČ
direktor

Imam 30 let delovnih izkušenj, od tega 11 let na vodilnem položaju v družbi, ki je se ukvarjala s financiranjem nepremičnin in razvojem nepremičninskih projektov. Tako je bilo moje delo neposredno povezano z poznavanjem nepremičninskega trga, kar je pripeljalo do odločitve o ustanovitvi lastne nepremičninske agencije. S predanostjo in vztrajnostjo nameravamo uresničiti naše poslanstvo - strankam ponuditi kakovostne storitve in najboljše rešitve.

borut@premium-nepremicnine.si
070/222-110
Št. licence: 0295302925

Premium storitev posredovanja nepremičnin