SODNA VAS, PODČETRTEK - Prodaja, Hiša Samostojna

Podatki o nepremičnini

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 415 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2001

Nadstropje K+P+M

Regija: Savinjska

Upravna enota: Šmarje pri Jelšah

Naselje: Sodna Vas

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 650.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
415 m², samostojna, zgrajena l. 2001, 3.791 m² zemljišča, K+P+M, sončna lega, mirna lokacija, odlična poslovna priložnost, prodamo. Cena: 650.000,00 EUR

Dodaten opis

V mirnem in prijetnem okolju v neposredni bližini Podčetrtka, na sončni legi prodamo lepo vzdrževan apartmajski objekt v obratovanju. Termalni park Aqualuna je oddaljen 1 km, Terme Olimia pa ca. 2 km.

Na mestu stare kmečke hiše na rahli vzpetini s čudovitim razgledom na okoliške griče je bil leta 2001 zgrajen nov objekt, ki ima pridobljeno dovoljenje za oddajanje apartmajev ter opravljen vpis v register nastanitvenih obratov. Od izgradnje dalje uspešno obratuje brez prekinitve in z odlično oceno gostov. Priložnost za vse, ki imate vizijo umirjenega življenja in hkrati ustvarjanja novih poslovnih uspehov, saj je možno objekt uporabiti za različne poslovne dejavnosti.

Sestavljen je iz štirih apartmajev, ki imajo balkone z odprtim razgledom ter treh sob. Skupna kapaciteta je 21 ležišč z možnostjo povečanja števila le-teh.

V hiši se nahaja tudi recepcija/sprejemnica, obedovalnica ter ločeno stanovanje za lastnika v izmeri 56m², ki ga je po potrebi možno uporabiti kot apartma.

V kletnih prostorih se nahaja skoraj tristo let stara vinska klet ter prostor za zaključene družbe.

Ob objektu je bazen dimenzij 4 x 9 m in globine 1,5 m s strojnico in zimsko streho, zunanji žar ter igrala za otroke. Prav tako je zagotovljeno zadostno število parkirišč.

Uporabna površina stavbe je 415 m², ca. 70 m² balkonov in teras in dodatnih 48 m² pokritih površin za hrambo orodja in strojev. Ogrevanje in hlajenje objekta je urejeno s toplotno črpalko (dodatno opcijsko plin) ter klimatskimi napravami.

Nepremičnina in okolica sta redno vzdrževani, ZK urejeno. Možnost dokupa dodatne parcele v skupni zmeri cca. 1.464 m².

Pogoj prodajalca: kupec prevzame obveznost plačila 2% davka na promet nepremičnin.

Možnost menjave za stanovanje ali hišo v Ljubljani ali okolici.

Nudimo pomoč pri urejanju kredita.


Kontakt

Prodajalec: Premium nepremičnine d.o.o.
Naslov: Cesta Borisa Kidriča 3, 1410 Zagorje ob Savi
GSM: 070/222-110
Email: info@premium-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje